3G Access Power Solutions - APS3 és APS6

24 V-os, illetve 48 V-os és – a feszültségnek megfelelően – 8,64 kW és 12 kW teljesítményű egyenáramú forrás.Ezek a 19” rackbe szerelt rendszerek legfeljebb 3 vagy 6 db Eaton 3G Access Power egyenirányító modullal kaphatók, maximum 24 V-os vagy 48 V-os és 280 A kimeneti teljesítmény mellett. A magasabb üzemhatékonyság és a működési költségek további csökkentése érdekében ezek az egységek az Eaton energiatakarékos ES Access Power egyenirányítókkal is kompatibilisek, és ennek köszönhetően 96% feletti működési hatékonyságot biztosítanak.

Az Eaton® 3G Access Power Solutions ideális megoldást jelent kis és közepes teljesítményigényű telekommunikációs alkalmazásokhoz, és egy kompakt, hatékony, rugalmas és megbízható biztonságú egyenáramú áramforrást biztosít.

A rendszerek, egy különböző MCB és alacsony feszültségű leválasztó (LVD) opciókat felkínáló, integrált egyenáramú elosztó panelt is tartalmaznak.

Az SC200-as sorozatú rendszervezérlő, olyan speciális vezérlési és felügyeleti funkciókat kínál, mint például a Smart Alarms, amellyel egy az üzemeltetési hely ellátásának automatizált vezérlését biztosító energiastratégia állítható be. Emellett, az Ethernet, a GSM mobiltelefonos (SMS küldést is beleértve), a standard modemes és a TCP/IP kommunikációs lehetőségeivel, az SC200 a kommunikációs lehetőségek teljes tárházát biztosítja. A rendszerhez, az alacsonyabb kategóriájú SC100 is választható.

A leggyakoribb alkalmazási területek között előfizetői végberendezések, útmenti elosztószekrények, adathálózatok és IP routerek szerepelnek. A 3G Access Power Solutions egységek előre definiált beállításokkal kaphatók, de minden rendszerbeállítás teljes mértékben szabályozható a szoftverben. A rendszer újbóli és gyors, egylépéses konfigurálhatóságának érdekében a beállításokat a rendszer továbbítható konfigurációs fájlokban tárolja.

kapcsolatfelvétel
  • Műszaki adatok
  • Jellemzők
  • Dokumentációk
  • Támogatás

3G ACCESS POWER SOLUTIONS - APS3 ÉS APS6 - jellemzők

19” betét rack
Moduláris 3U és 6U opciók
Akár 6 db egyenirányító modullal
Előre definiált szoftver-beállítások
Magas teljesítménysűrűség (24/48 V: 300/250A, 6U, 19”)
Többféle opció váltóáramú forrásként (1Ø, 3Ø, 2Ø)
Az egyenirányítók gyorsan bővíthetők on-line is (menetközben bedughatók, kihúzhatók)
Magas hatásfok és egységnyi (1-es) teljesítménytényező
Prioritást élvező és másodlagos fontosságú egyenáramú elosztó opciók
Kompatibilis az Eaton energiatakarékos (ES) egyenirányítóival

3G Access Power Solutions - APS3 és APS6 - támogatás

További információkért kérjük, keresssen bennünket a következő elérhetőségek egyikén:
BPS Kft.