Eaton 5PX Gen2 UPS (1-3kVA)

Kivételes hatékonyság, menedzselhetőség és energia-mérési lehetőség az IT szakemberek részére

(1000-3000 VA)

Az Eaton 5PX Gen2 egységnyi teljesítménytényezővel (W=VA) rendelkezik. A többi UPS-hez képest 11%-kal nagyobb teljesítményével több szerver védelmére képes. Az Energy Star 2.0 tanúsítvánnyal rendelkező 5PX Gen2 kategóriájában a legjobb hatásfokkal rendelkezik, csökkentve az energiafogyasztási és hűtési költségeket. 

kapcsolatfelvétel
  • Műszaki adatok
  • Jellemzők
  • Dokumentációk
  • Opciók
  • Támogatás

Eaton 5PX Gen2 UPS – Műszaki adatok

 

Elektromos jellemzők
Teljesítmény 1000-3000 VA
Feszültség 230 Vac
Frekvencia 50/60 Hz
Toplógia Line-interactive
Konfiguráció Rack/torony

 

Eaton 5PX Gen2 UPS – Jellemzők

• Az innovatív grafikus LCD-kijelzőn minden üzemelési információ egyszerre leolvasható. Ez a kijelző egyszerűbb üzembe helyezést és konfigurációt tesz lehetővé.

• Az 5PX Gen2 Netpack modellek tartozéka az Eaton Gigabit hálózati kommunikációs-kártya, amely kettős kiberbiztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik (UL 2900-1 és IEC 62443-4-2), és csatlakozni lehet velük az Eaton Cyber Secured Monitoring megoldásokhoz.

• Az 5PX Gen2-vel együtt az Eaton Gigabit hálózati kommunikációs-kártya lehetővé teszi mind a távoli UPS-beállításokat, mind a távoli firmware-frissítést az egyszerű telepítés (flottakezelés) és a karbantartási költségek csökkentése érdekében.

• Az 5PX Gen2 közvetlenül a felügyelt aljzatcsoportokon képes mérni az energiafogyasztást. A kWh értékek az LCD kijelzőn, vagy az Eaton Intelligent Power szoftver segítségével ellenőrizhetők.

• Az Eaton Intelligent Power szoftvere könnyen integrálható a vezető virtualizációs környezetekhez és felhőalapú menedzsment szolgáltatásokhoz.

Eaton 5PX Gen2 UPS – Opciók

 

 

Akkumulátorbővítések
Opciók Cikkszám
Eaton 5PX EBM 48V RT2U
2U kiegészítő akkumulátor modul (EBM) az 5PX Gen2 1000 és 2200 UPS-ekhez
5PXEBM48RT2UG2
Eaton 5PX EBM 72V RT2U
2U kiegészítő akkumulátor modul (EBM) az 5PX Gen2 3000 2U UPS-hez
5PXEBM72RT2UG2
Eaton 5PX EBM 72V RT3U
3U kiegészítő akkumulátor modul (EBM) az 5PX Gen2 3000 3U UPS-hez
5PXEBM72RT3UG2
Energia menedzsment csatlakozási megoldások
Opciók Cikkszám
Eaton Environmental Monitoring Probe Gen 2
Az Eaton második generációs környezetfigyelő (EMP) érzékelők lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a szerverszobában, illetve a rack szekrényben uralkodó környezetről (hőmérséklet és páratartalom) pontos információt szerezzenek, távolról az Eaton energiafelügyeleti megoldásaival, vagy egyszerű webböngészőn keresztül. 
EMPDT1H1C2
Network and MODBUS Card-MS
Folyamatos, megbízható és pontos távoli felügyeletet biztosít az UPS rendszerekhez
MODBUS-MS
Network Card-MS
UPS-ek valós idejű felügyeletének és vezérlésének biztosítása a hálózatban
Network-M2
Relay Card- MS
Potenciálmentes interfész kapcsolatot biztosít az UPS és bármely érintkező-csatolású számítógép között, valamint különböző ipari alkalmazásokhoz
Relay-MS
Power Menedzsment Szoftver
Opciók  
Intelligent Power Manager
Az Intelligent Power Manager (IPM) egy könnyen használható, mégis hathatós felügyeleti és menedzsment eszköz UPS-ek, ePDU-k, lekapcsoló szoftverek (IPP) és UPS hálózati kártyák részére. Leegyszerűsíti a tömegesTöbb
Ingyenes letöltés
Intelligent Power Protector
Az Intelligent Power Protector (IPP) folyamatosan figyeli az UPS állapotát és egy hosszabb áramellátási probléma esetén biztonságosan állítja le az UPS által védett rendszereket, megelőzve ezzel az adatvesztést és aTöbb

Eaton 5PX Gen2 UPS (1-3kVA) - támogatás

További információkért kérjük, keresssen bennünket a következő elérhetőségek egyikén:
BPS Kft.