Eaton Corporation

A folyamatosan növekedő Eaton Corporation vezető szerepet tölt be az elektronikai termékek, a minőségi áramellátást biztosító gépek, a hidraulikus berendezések, valamint a repülőgép- és autóalkatrészek világpiacán. A sokoldalú vállalatcsoport központja Dublinban van, az amerikai üzletvitel szíve Clevelandben dobog. A cég több mint 175 országban képviselteti magát, több mint 97 000 ezer alkalmazottat foglalkoztat, s árbevétele 2015-ben megközelítette a 20,9 milliárd dollárt.
Közel ötven esztendős tapasztalatával és termékskálájának teljességével az Eaton-t a szünetmentes áramforrások világpiacának legelismertebb szállítói között tartják számon. A vállalat biztonságos energiaellátással foglalkozó részlege, a Power Quality Division az évek folyamán a szektor olyan neves cégeit vásárolta fel, mint a Powerware, az MG Office Protection Systems, a Best Power, a Pulizzi és az Aphel. Így nem csoda, hogy palettáján a legkisebb és a legnagyobb rendszerek iránt érdeklődő is kiválaszthatja az igényeihez ideálisan illeszkedő tápellátási megoldást.

Biztonság nagyban és kicsiben

Dolgozik Eaton UPS-sel kormányzati szerv, intézmény, áruház és üzlet, nagyüzem, közműcég és informatikai vállalat, de kisvállalkozás vagy otthoni iroda védelmére is sokan vásárolják ezt a jól bevált márkát. A nagy rendelkezésre állást követelő OEM-piacokon szintén népszerűek az Eaton termékei, amelyek között nemcsak UPS-ek, hanem terheléselosztók (PDU-k), túlfeszültség-védelmi eszközök, valamint távfelügyeleti rendszerek is találhatók.

Energiát – környezettudatosan!

Környezetünk védelme, s ennek részeként az energiatakarékosság a jövő generációk életének záloga. Az Eaton vállalati kultúrájának már sok éve szerves része a környezettudatosság. Minden alkalmazott ebben a szellemben dolgozik, minden terméket a fenntartható fejlődés szem előtt tartásával terveznek.
Mit jelent ez a gyakorlatban? Az Eaton eszközei természetesen megfelelnek minden környezetvédelmi szabványnak, sőt, sok esetben messze túl is teljesítik azok előírásait. A vállalat Zöld Levél (Green Leaf) jelzéssel, illetve tanúsítvánnyal különbözteti meg azokat a berendezéseit, amelyek környezetvédelmi szempontból kimagasló paraméterekkel rendelkeznek. Zöld Levelet viselnek például az Eaton 9395-ös szünetmentes áramforrások is.
A vállalat elkötelezte magát az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése mellett és jelentősen sikerült visszafognia a gyártás során keletkező hulladék mennyiségét. Az Eaton finnországi UPS gyárában nemcsak felére csökkentették az energiafogyasztást, hanem öt év alatt a szennyvíz- és hulladék-kibocsátás is ötödére esett vissza. Említésre méltó az a tény is, hogy egy amerikai nonprofit szakmai csoport szerint 2013-ban az Eaton volt az a cég, amely a legtöbbet tette alkalmazottai egészséges életviteléért.

Eaton UPS-ek és szolgáltatásaik

  • UPS megoldások 350VA – 5,5MVA között, akár több óra áthidalási idővel
  • UPS megoldások párhuzamos, Hot-Sync rendszerben
  • 99.9992%-os rendelkezésre állás akár MVA-es tartományban is
  • N+X redundáns és teljesítményigény-változáshoz igazodó UPS rendszerek
  • Csúcstechnológiájú, piacvezető műszaki megoldások
  • DC rendszerek telekommunikációs és ipari felhasználásra
  • ePDU-k a teljes körű energetikai rendszer elosztására és felügyeletére
  • Kommunikációs modulok, felügyeleti eszközök, tápfelügyeleti és Shut-Down szoftverek