Rólunk mondták

Célunk egy gazdaságilag szilárd és sikeres vállalkozás fenntartása és továbbfejlesztése tevékenységünk minden területén kiterjedő piacvezető törekvések megvalósításával.
Éppen ezért Partnereink véleménye fontos nekünk, sosem mulasztjuk el megkérdezni őket.

„A BPS Kft-vel 2013. óta dolgozunk együtt a Parlament és az Országgyűlés Irodaházában üzemelő - a kritikus rendszereinket ellátó - UPS berendezések karbantartása kapcsán. Az általuk szállított EATON UPS-ekkel és szolgáltatásaikkal elégedettek vagyunk, ezért választottuk őket az Országgyűlés Irodaházának szerverterében telepítendő új UPS rendszer szállítása kapcsán is.”
Weisz János
villamosmérnök

Országgyűlés Hivatala, Műszaki Főosztály

„A BPS Kft-vel cégünk 2007 óta dolgozik együtt. Azóta az üzletileg kritikus rendszereink áramellátását az általuk szállított és karbantartott Powerware, majd Eaton szünetmentes áramforrásokkal biztosítjuk. A prémium kategóriás eszközöknek és a BPS kiváló szolgáltatásainak jelentős részük van abban, hogy ügyfeleinket folyamatosan magas színvonalon, nagy rendelkezésre állással tudjuk kiszolgálni.”
Farmosi Attila
ügyvezető

ACE Telecom

Az Erste Banknál a BPS Kft. által kínált UPS-ekkel valósítjuk meg a szlogenükben is szereplő szünetmentes biztonságot.
Kapcsolatunk a BPS-sel régre nyúlik vissza, és mára elmondhatjuk, hogy jó döntés volt őket választani. Az UPS-ek valóban azt nyújtják, amit ígértek és a csatolt szolgáltatásokkal is maximálisan elégedettek vagyunk.
Varga Tamás
IT infrastruktúra osztály vezetője

Erste Bank Hungary Zrt.

A BPS Kft. munkatársai készségesen és rugalmasan álltak minden kérdésemhez. A cég szervizeseinek szaktudása vitathatatlan. Nagyon elégedett vagyok a kapott szolgáltatásokkal, a BPS Kft-vel. Külön köszönöm a kereskedőjük figyelmességét!
Prekopcsák Tamás
ügyvezető igazgató

Pécsi Tudásközpont

A BPS Kft. munkatársai nagyon gyors és kifogástalan munkát végeztek, amikor az újonnan vásárolt Eaton szünetmentes áramforrás telepítését végezték. A BPS Kft. által nyújtott magas színvonalú szolgáltatásokon túl azért döntöttünk ismét az Eaton mellett, mert tapasztalataink igazolták az állítást, valóban megbízható UPS-ekről beszélhetünk.
Huszti Róbert

Hificomp Kft.

A BPS Kft-vel több mint tíz éve dolgozunk együtt. Ez alatt az idő alatt nagyon jó tapasztalatokra tettünk szert, úgy kereskedelmi, mint szerviz ügyekben. Az együttműködés során többször bizonyították szakmai hozzáértésüket - az igények felmérésétől a megvalósításon át, az üzemeltetésig. Az Eaton világszínvonalú termékei és BPS Kft. kiváló szolgáltatásai együttesen biztosítják számunkra a gond nélküli működést.
Szabó Mihály
ingatlan üzemeltetési vezető

Magyar Lapterjesztő Zrt.

Az újonnan kialakításra került szerverszobánk védelmét ellátó UPS rendszer kiépítésével a BPS Kft-t bíztuk meg, mert mind az ajánlati oldalon, mind a szakmai felkészültség oldalán ők tudták számunkra biztosítani azt, amire cégünknek szüksége volt. Az elmúlt évek jó tapasztalatai alapján nem volt kérdés, hogy ismét is a BPS Kft-t kérjük fel a szerverszobánk további fejlesztésével kapcsolatban.
Rózsa Gábor
IT Operations Manager

XAPT Hungary Kft.

A BPS Kft. 2016-ben szállította le a GYSEV Zrt. soproni vezérigazgatósági épület védelmét szolgáló központi redundáns UPS rendszert. A szerződéskötést gondos kiválasztási folyamat előzte meg, amely során a BPS Kft. termékei é s szolgáltatásai képviselték a legmagasabb színvonalat. Az együttműködés során többször bizonyították szakmai hozzáértésüket - az igények felmérésétől, a projekt előkészítésén át a megvalósításig. Az EATON világszínvonalú termékei és a BPS Kft. kiváló szolgáltatásai együttesen biztosítják számunkra a gond nélküli működést.
Friedl Mihály
informatikai vezető

GYSEV Zrt.

Jó döntést hoztunk azzal, hogy a BPS Kft-t választottuk beszállítónknak. Rugalmasan kezelték a felmerült egyedi igényeinket, a megrendelés és a kiszállítás folyamata is zökkenőmentesen zajlott le. Szívesen dolgozunk Önökkel együtt a jövőben is.

Harman Professional Kft.