Garancia kiterjesztés

Eaton UPS-ek kitrjesztett BPS garanciával

WarrantyCare, WarrantyCare+ szolgáltatások

Az 5év garanciális szolgáltatás megvédi Önt a szünetmentes áramforrásban esetlegesen bekövetkező meghibásodás kijavításának költségétől. Egy meghibásodás esetén azonban számolni kell a védett berendezésben bekövetkező, az adatvesztésből és a munka- ill. termeléskiesésből származó károkkal is. Azzal, hogy Eaton szünetmentes áramforrást választ, már önmagában sokat tesz értékeinek érzékeny fogyasztóinak adatainak védelméért, de mint minden bonyolult eszköznek így egy szünetmentes áramforrásnak is szüksége van karbantartásra, mely nélkül nem képes tartósan megbízhatóan működni.
A WarrantyCare csomagunk ezt a karbantartási szolgáltatást biztosítja Ön és készüléke számára.


Ha Önnek nem csak a megelőzés fontos, hanem a gyors hibajavítás is számít, akkor válassza a WarrantyCare+ szolgáltatásunkat, mely a hibabejelentésétől számított garantált 8 munkaórán belül helyszíni hibaelhárítást is tartalmaz. Felkészült szervizmérnök kollégáink 7x24 órában fogadják hívását, melynek segítségével a probléma sok esetben elhárítható, vagy a berendezés a javítás elvégzéséig megfelelő állapotba kapcsolható. Ezáltal minimálisra csökken az az idő, míg fogyasztója, kritikus alkalmazása az UPS által biztosított védelem nélkül üzemel.

Alapcsomagjaink kiegészíthetőek további opciós szolgáltatásokkal, melyek segítségével Ön teljes mértékben igényeihez alakíthatja szünetmentes áramforrása műszaki támogatását.

WarrantyExtra

A kiterjesztett 3 év garancia a plug&play készülékkel egyidejűleg vásárolható meg.
A részletekről érdeklődjön munkatársainknál!

 

Eaton szünetmentes áramforrások - 3 és 5 év kiterjesztett garanciával

A minden körülmény között üzembiztosan működő EATON berendezések megbízhatóságának, valamint a BPS UPS szerviz felkészültségének, sokrétű tapasztalatainak, és szakmai háttérnek köszönhetően mostantól egy egyedülálló lehetőséget kínálunk partnereink részére.

Az alábbi táblázatban összefoglaltuk az egyes típusokat és az azokhoz tartozó választható garancia-csomagot.