Eaton Supercapacitor a biztonsági áramellátáshoz

Felülmúlhatatlan biztonsági áramellátás
rövid áthidalási időkre

A rövid áthidalási idejű biztonsági áramellátás hagyományosan nagy karbantartási költségű akkumulátorokat vagy kevésbé hatékony lendkereket igényelt, mindezt nagyon rövid áthidalási idő mellett. Az új Eaton XML Supercapacitor modulok – Eaton szünetmentes tápegységgel kombinálva – olyan új megoldást kínálnak a biztonsági áramellátásra, amely:

  • Rendkívül megbízható
  • Gazdaságos
  • Karbantartásmentes
  • Környezetbarát anyagokból készült

Ha szeretné megvédeni berendezéseit a legelterjedtebb áramellátás-minőségi problémákkal és rövid időtartamú áramkimaradásokkal szemben, akkor az Eaton Supercapacitorok nyújtják az ideális és megbízható megoldást az Ön alkalmazásához a gyártás, az egészségügy, az adatközpontok és az infrastruktúra területein. Olyan alkalmazások esetén is tökéletes megoldás, ahol a hagyományos akkumulátorokon alapuló biztonsági áramellátás nem használható.

A gazdaságos alternatíva

Az Eaton Supercapacitorok egyedülálló tulajdonságainak együttese teszi ezeket a termékeket a biztonsági áramellátás leggazdaságosabb alternatívájává.

Amit kínál:

  • Kisebb beruházási költség a hosszabb élettartam, az alacsonyabb infrastrukturális költség és a szélesebb skálázhatóság révén
  • Alacsony üzemeltetési költség a minimális karbantartási igénynek és a kevés tartalék alkatrésznek köszönhetÅ‘en
  • Teljes biztonságot ad az Eaton szünetmentes tápegységekkel együttműködÅ‘ megbízható, minÅ‘ségi, bizonyított integrációnak köszönhetÅ‘en.

A megoldás

A Supercapacitor alapú biztonsági áramellátás az összes legújabb típusú, háromfázisú Eaton szünetmentes tápegységhez elérhető, kezdve a 8 kW-os egységektől egészen a 7700 kW-os rendszerekig, néhány másodperctől több percig tartó áthidalási időtartamig.

Mit nevezünk supercapacitornak?

Az Eaton Supercapacitorok rendkívül megbízható, nagy teljesítményű, ultra nagy kapacitású energiatároló eszközök, amelyek alapja az elektromos duplaréteg (EDLC) felépítés, az alkalmazott szabadalmazott anyagok és folyamatok. A gyártáshoz használt fejlett technológiáknak köszönhetően az Eaton a biztonsági áramellátási alkalmazásokra szabott kondenzátorok széles körét tudja kínálni.
Az Eaton Supercapacitorok karbantartásmentes, környezetbarát anyagokból gyártott, zöld megoldást biztosítanak, amely tervezett élettartama akár 20 év is lehet, működési hőmérséklete pedig -40 °C-tól akár +65 °C-ig terjedhet.

További információkért forduljon hozzánk bizalommal: office@bps.hu